Gisteren hadden we onze eerste uitwedstrijd van het seizoen en reisden we af naar Liessel. Tot nu toe hebben we dit seizoen nog geen competitiewedstrijd verloren en vandaag was dan ook ons doel om dat zo te houden!

De eerste set verliep wat stroefjes, we konden de goede service van de tegenstander niet goed in bedwang houden en we scoorden te weinig waardoor de eerste set met 25-19 naar Livoc ging.

De tweede set hadden we het in het begin zwaar, maar richting het einde van de set kwamen we steeds beter in het spel waardoor we een voorsprong kregen en we de set uiteindelijk met 25-18 binnen haalden.

De derde set waren we erop gebrand om het goede spel door te zetten, maar we begonnen meteen met een achterstand. Dit konden we gelukkig op tijd rechtzetten en wonnen dan ook met 25-17.
In de vierde set was Livoc weer aan ons gewaagd, maar we wonnen ook deze set en lieten mooi aanvalsspel zien! Door deze 3-1 winst staan we nu op de 2de plaats🤩

Volgende week staat de 2de ronde van de bekerwedstrijd op de planning. Om 15:00 uur nemen we het in Gennep op tegen Jokers DS1 en om 16:30 uur spelen we tegen Flamingo’s 56 DS 1💪🏻🏐 Hopelijk tot dan!